Nyheder

Nyheder

O.J. Electronics vælger IHLP

01.08.2018

I forsommeren indgik iSpoc aftale med O.J. Electronics om IHLP.

O.J. Electronics skal anvende IHLP til at håndtere selskabets globale serviceaktiviteter.

Andre virksomheder som anvender IHLP til internationale service- og supportaktiviteter tæller bl.a. Royal Unibrew, NLMK Dansteel og Palsgaard.

Ny IHLP Move

01.08.2018

Den nye version af vores serviceapp IHLP Move giver fuld handlefrihed til jeres onsite service- og supportaktiviteter. 

Med IHLP Move kan du nemt bestille og håndtere tjenester, rapportere hændelser og betjene jeres serviceopgaver, når du er på farten. Derudover giver IHLP Move dig viden om jeres brugere og det udstyr, I servicerer, mens du er rundt. Du kan fotodokumentere med IHLP Move – og undgår manuelle indtastninger, når du autoudfylder med QuickForms i IHLP Move. Både jeres rekvirenter og jer, som leverer support har glæde af den nye IHLP Move. Og det er uanset om I anvender iPhone og iPad eller Android enheder. Så kig forbi Apple App Store eller Google Play og hent din IHLP Move serviceapp, som er klar til brug, når I anvender IHLP 4.9.

          

Bygningsstyrelsen vælger IHLP

22.05.2018

Flere og flere myndigheder vælger IHLP som service management værktøj. Denne gang har Bygningsstyrelsen valgt IHLP, som skal huse styrelsens lokale serviceaktiviteter og med integration til Statens IT for at give et optimalt flow i de daglige sager.

Andre myndigheder som anvender IHLP tæller bl.a. Udlændinge- og Integrationsministeriet, Folkekirkens IT, Udlændingestyrelsen, Danmarks Statistik, Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, Tinglysningsretten, samt en række af landets kommuner herunder dele af Københavns Kommune.

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen vælger IHLP

16.05.2017

iSpoc har netop indgået aftale med Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, som fremover benytter IHLP som central serviceplatform.

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen er en styrelse under Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med ansvar og opgaver på tværs af transportformerne jernbane, vej og luftfart. Styrelsen sætter også rammerne for dansk byggeri og fremtidens bygninger og har myndighedsansvaret for ældreboliger, almene boliger, studie- og ungdomsboliger, friplejeboliger, privat udlejning og byfornyelse.

En lang række centrale og decentrale myndigheder anvender i dag IHLP som dynamisk serviceplatform på tværs af områder som; It, HR, økonomi og ejendomsservice.

Sider

Mere om iSpoc

Vil du vide mere om iSpoc, finder du nedenfor aktuelle nyheder og aktiviteter. Du kan også læse vores om vores historie samt medarbejdere: 

 

Central myndighed?

Læs om IHLP Stat her