Kunder

Syddansk Universitet
Københavns Kommune
Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet

Effektiv service på tværs af fag og roller

Vi har designet vores IHLP software til at optimere og automatisere jeres serviceprocesser, så du opnår synlige forbedringer gennem hele jeres værdikæde. IHLP bygger på brug af roller, og bliver i dag anvendt til at understøtte organisationers forskellige servicefunktioner, på tværs af fag, roller og brancher. Find eksempler her på anvendelsesområder, og tøv ikke med at kontakte iSpoc, hvis du finder områderne inspirerende, og du vil høre mere om jeres muligheder.  

IT-service

Når der skal leveres IT-support, er IHLP et optimalt værktøj til at kategorisere og prioritere sager, fejlmeldinger og ændringer. Ikke bare fordi det er nemt at bruge, men også fordi det giver medarbejderne adgang til relevant information, som gør dem i stand til at træffe de rigtige beslutninger, når der skal handles effektivt. IHLP understøtter IT-afdelingens ITIL-inspirerede arbejdsgange og bliver bl.a. anvendt hos Københavns Kommune, Udlændinge- og Integrationsministeriet, Næstved Kommune, Syddansk Universitet og Danmarks Statistik.

CSR

Giv jeres CSR-medarbejdere de bedste muligheder for at dokumentere de forhold, de oplever gennem billeder og lyd når de er rundt, hvor det sker. Få prioriteret indsatsen gennem den effektive sagsstyring i IHLP – og synliggør resultaterne med de fleksible rapportmuligheder i IHLP. Sådan kan du etablere en helhedsløsning til alle jeres CSR-aktiviteter.

Teknisk service

Når serviceteknikere skal servicere produktionsudstyr, terminaler eller andre tekniske installationer, er prioritering af opgaverne og adgang til relevant dokumentation afgørende for den kvalitet og effektivitet, det er muligt at levere. IHLP giver serviceteknikere et solidt forspring, ved at understøtte arbejdsgangene og gøre både oprettelse og anvendelse af relevant dokumentation legende let.

Kundeservice

Når du anvender IHLP til at understøtte aktiviteterne i din kundeserviceafdeling, opnår du optimering af arbejdsgangene og overblik over alle serviceaktiviteterne. Det frigiver flere ressourcer til selve serviceydelserne, og det betyder tættere kontakt med kunderne og skaber grobund for større loyalitet til jeres virksomhed. Bl.a. Xerox, Schultz og Formpipe understøtter deres kundeserviceaktiviteter med IHLP.

Borgerservice

De fleste myndigheder har en digitaliseringsstrategi, som omfatter support og selvbetjening. Med IHLP kan du give borgere onlineadgang til borgerservice, og du kan optimere de interne arbejdsgange på netop de områder, der passer dig. Tinglysningsretten er en af de myndigheder, som leverer borgerservice med IHLP.

Ejendomsservice

Er du ejendomsfunktionær og har brug for en effektiv måde at holde styr på vedligeholdelsesopgaver, reparationer, hændelser og bestillinger – så er IHLP et overskueligt supportværktøj til at samle og prioritere de daglige opgaver. Bl.a. DGI Byen og Udlændingestyrelsen bruger IHLP til at optimere deres arbejdsgange inden for ejendomsservice.

Visual merchandising

Har du brug for et værktøj til understøttelse af udrulninger og arbejder du med at optimere kundernes oplevelser, når de besøger jeres butikker, er IHLP et godt supportværktøj. Og udstyrer du dine medarbejdere med IHLP Move, kan de uden videre rapportere sager til jeres centrale funktion gennem billeder, tekst og lyd.

 

Udvalgte kundeprojekter

Læs her om nogle af de organisationer, som har opnået succesfulde resultater med iSpocs løsninger:

 

Central myndighed?

Læs om IHLP Stat her