Historien om iSpoc

Historien om iSpoc

Normalt kigger vi frem, men her ser vi tilbage.

iSpoc er etableret i 2006, men vores løsninger har rødder tilbage til 2000. Her er nogle af de vigtigste milepæle undervejs.

2019

Året hvor vores dygtige medarbejdere gennem mange år, Sonny Bahrt og Tanja Heiselberg, indtrådte som medejere i iSpoc sammen med de to eksisterende ejere Lennart Fuglsang Pedersen og Marianne Bach. Udvidelsen af ejerkredsen er et led i iSpocs fortsatte udvikling, hvor kursen er sat mod en engageret og nærværende dialog med vores kunder. Med det nye hold ved roret står iSpoc endnu stærkere i de kommende år. Til at understøtte den nye kurs, har vi også budt velkommen til Salgs- og Marketingskoordinator Jacob Friis Callesen, som vil varetage kundernes interesser og fremme vores tætte samarbejder. 

2018

Endnu et år med mange aktiviteter, herunder lancering af IHLP 4.9 og en helt ny version af IHLP Move, som nu både kan anvendes på Apple-enheder/iOS og på enheder med Android. Året hvor iSpoc lancerede flere GDPR-tiltag foruden IHLP Stat, som giver myndigheder integration mellem IHLP og Statens IT. Året hvor en række myndigheder og erhvervsvirksomheder valgte IHLP som deres nye serviceløsning - udover at mange af de eksisterende brugere har udbygget anvendelsen af IHLP gennem 2018.

2017

Året hvor bl.a. Københavns Kommune valgte iSpoc som leverandør af IHLP. Og hvor iSpoc også udbyggede sin position i den private sektor, hvor bl.a. Palsgaard valgte IHLP som ITSM-løsning. 2017 var også året hvor to blev til tre, da Marianne Bach gik ind i partnerkredsen i iSpoc sammen de to eksisterende stiftere, Lennart Fuglsang Pedersen og Casper Bøgeholdt Andersen.

2016

Så rundede vi de første 10 år, og det skete i selskab med flere af de kunder, som også var med i den spæde start, en række nye spændende kunder (som har holdt os godt beskæftiget over julen '15). Og med et fantastisk team af passionerede kollegaer, der brænder for at levere løsninger, som optimerer vores kunders serviceaktiviteter. 

2015

Den nye IHLP version 4.8 blev lanceret og blev godt modtaget i og uden for Danmark. Derudover blev der i 2015 lanceret en række nye spændende IHLP Løsninger, som blev beskrevet i vores IHLP Lookbook. Og så blev IHLP godt forankret hos en række nye spændende organisationer.

2014

Året hvor vi fik IHLP godt i gang hos flere norske organisationer. Og året hvor vi fik IHLP Estate igangsat hos bl.a. flere kommuner i Danmark, heriblandt Næstved og Holbæk.

2013

En række nye kunder vælger iSpoc til projekter inden for IHLP og XenMobile. Samtidig udbygges anvendelsen af IHLP hos mange af vores eksisterende kunder. I juni 2013 lancerede vi vores service-app IHLP Move til iOS. Dette blev efterfulgt af, at vi i august 2013 lancerer IHLP Estate. På samme tid nomineres IHLP Move til Ingeniørens Produktpris 2013.

2012

Udviklingen af IHLP version 4.7 er i fuld gang, og vi løfter sløret for denne og andre nyheder på IHLP Symposium under overskriften ’Simply improve’. iSpoc's serviceapp IHLP Move præsenteres på en Service Desk konference, hvor hver 4. gæst kvitterer med, at rekvirere yderligere information om IHLP Move. iSpoc etablerer samarbejde med XenMobile og bliver forhandler af MDM-løsningerne fra XenMobile.

2011

iSpoc lancerer CodoXo, som giver brugerne af IHLP rum til at udveksle deres idéer til udvidelser af IHLP og dele omkostningerne til at søsætte disse ideer.

2010

Til IHLP Symposium er temaet ’Knivskarp Service’ og en af landets skarpeste kokke, Wassim Hallal, udfordrer deltagerne ved at stille service som konkurrenceparameter. Dagen bliver foreviget i ’Kogebog til bedre service’. IHLP finder stadig større udbredelse og flere end 1 mio. mennesker har nu mulighed for at rekvirere serviceydelser gennem løsninger, som bygger på IHLP.

2009

Flere end hvert 3. ministerium og hver 10. kommune, samt en lang række andre myndigheder anvender nu IHLP. Samtidig vælger flere og flere erhvervsvirksomheder at optimere deres serviceaktiviteter med IHLP.

2008

IHLP udvides betragteligt, og finder nu også anvendelse i andre servicefunktioner uden for IT-afdelingerne.

2007

iSpoc har vokseværk og flytter fra Kongens Bryghus på Vesterbro til Wildersgade på Christianshavn. Sideløbende med at en række af de første kunder får implementeret IHLP 2007, etablerer iSpoc samarbejde med en række teknologipartnere.

2006

iSpoc etableres som selvstændigt selskab primo januar, samtidig med at IHLP 3.0 udbredes hos en række nye kunder. Casper Bøgeholdt Andersen og Lennart Fuglsang Pedersen deler en idé om, at udvikle og levere markedets mest brugervenlige og fleksible løsninger inden for Service Management. Til det årlige IHLP Symposium løfter vi sløret for de første prototyper af den nye IHLP 2007. iSpoc tegner aftaler med en række kunder om det nye IHLP 2007, og etablerer et spændende samarbejde med Odense Kommune, som aktivt bidrager til udviklingen af IHLP 2007.

2003-2005

IHLP 2 og 3 versioneren lanceres, og IHLP begynder for alvor at gøre sig gældende blandt markedets supportværktøjer.

2002

Lennart Fuglsang Pedersen og Casper Bøgeholdt Andersen starter samarbejde.

2000

Den ene af iSpoc’s grundlæggere Lennart Fuglsang Pedersen skriver de første kodelinjer i Fischer & Kerrn til det der senere bliver 1. version af supportværktøjet IHLP. I samme periode opbygger iSpoc's anden grundlægger Casper Bøgeholdt Andersen erfaringer med nogle af de mest ambitiøse managed services partnere gennem sit daværende virke i Siemens.

Tilbage til Om iSpoc

Mere om iSpoc

Vil du vide mere om iSpoc, finder du nedenfor aktuelle nyheder og aktiviteter. Du kan også læse vores om vores historie samt medarbejdere: