iSpoc Output

iSpoc Output

Nyheder | Aktiviteter | Orientering

August 2018

Med iSpoc Output giver vi dig løbende en orientering om tiltag fra iSpoc og om nogle af de aktiviteter, vi har engageret os i.

Onsite support har aldrig været nemmere

Den nye version af vores app IHLP Move gør det let at komme omkring i jeres serviceaktiviteter, mens du er rundt. Uanset om du skal have hjælp eller ud og fikse et problem, om du er på Apple eller Android … så giver IHLP Move jeres serviceaktiviteter mobilitet.

Så kig forbi Apple App Store eller Google Play og hent din IHLP Move serviceapp, som er klar til brug, når I anvender IHLP 4.9.

Kig forbi Apple App Store eller Google Play og hent din IHLP Move serviceapp, som er klar til brug, når I anvender IHLP 4.9.

Service i rigets tjeneste

Vi har gennem årene leveret mange serviceløsninger baseret på IHLP til centrale myndigheder. Og i flere af de nyeste løsninger er det med integration til Statens IT’s serviceløsning, for at give en enkel sagsudveksling mellem myndighederne og Statens IT.

På baggrund af vores erfaringer fra myndighederne, har vi designet en løsning specifikt til statslige organisationer. Løsningen hedder IHLP Stat og indeholder de features, vi ved giver en optimal håndtering af de forskellige typer af services, vi møder blandt myndigheder – og med mulighed for integration til Statens IT.

Kontakt iSpoc og få en beskrivelse tilsendt af IHLP Stat, hvis du vil vide mere om mulighederne.

IHLP 4.9

De første IHLP 4.9 erfaringer. Hen over sommeren er de første organisationer kommet godt i gang med IHLP 4.9.

Claus Trap Christensen, supportchef hos SDU – Syddansk Universitet, udtaler ”Når iSpoc påstår, at IHLP 4.9 er den hidtil mest ambitiøse version af IHLP, så tænker jeg, at de har ret. I hvert fald ser vi en masse interessante udvidelser i 4.9 og forbedringer til produktet. Derudover er det godt at se, at 4.9 også indeholder en hel del af de forbedringsforslag, som vi har talt om på vores IHLP Erfamøder gennem de seneste par år”.

Flere organisationer vælger IHLP

Vi har i forsommeren indgået aftaler med bl.a. Bygningsstyrelsen og O.J. Electronics om IHLP. Hos Bygningsstyrelsen ibrugtages IHLP med integration til Statens IT til at håndtere styrelsens forskellige IT-servicesager – og hos O.J. Electronics skal IHLP håndtere selskabets globale serviceaktiviteter.

Næste IHLP Erfamøde

Vi garanterer ikke 28 grader og strandstole (som ved vores IHLP Symposium) her til efterårets IHLP Erfamøde. Vi tør dog godt love, at det bliver berigende på andre områder, når vi mødes næste gang torsdag den 25. oktober.

Nærmere program følger på LinkedIn, hvor vi huser vores IHLP Erfagruppe. Tilmeld dig gruppen hos Line på lbl@ispoc.com.

 

 

Tilbage til Om iSpoc

Mere om iSpoc

Vil du vide mere om iSpoc, finder du nedenfor aktuelle nyheder og aktiviteter. Du kan også læse vores historie - og du finder information om iSpoc som arbejdsplads: