IHLP Porteføljestyring

Search form

IHLP Porteføljestyring

Enkel og effektiv hjælp til Digitaliseringsstyrelsens krav til porteføljestyring

Fra marts 2019 og frem skal ledelsen i alle statslige myndigheder benytte sig af en ny model for porteføljestyring af statslige it-systemer. Modellen for porteføljestyring er obligatorisk, og den skal sørge for at it-systemporteføljen hos de forskellige myndigheder bliver kortlagt og gennemset af Statens It-råd.

IHLP Porteføljestyring er udarbejdet som en hjælp til ledelsen i statslige myndigheder, så kravet til porteføljestyring bliver overholdt på en enkel og effektiv måde.
IHLP Porteføljestyring er en solution, der effektivt hjælper ledelsen med at understøtte den enkelte myndighed i at skabe overblik over it-systemporteføljens tilstand, så der kan træffes beslutninger om, hvor der skal prioriteres i forhold til it-handlingsplanen.

Løsningen i praksis
Når løsningen installeres, bliver den en del af dit IHLP-miljø. IHLP Porteføljestyring er bygget op, så der enkelt og nemt kan indrapporteres de nødvendige informationer indenfor porteføljestyringens rammer. Den it-ansvarlige for myndigheden kan danne sig et overblik over de seks hovedområder inden for kortlægningsdimensionerne, og udsende mails med remindere om, at det nu er på tide at opdatere it-porteføljen. Herefter udvælger den it-ansvarlige de systemer, der skal registreres hos Digitaliseringsstyrelsen og rapport genereres, der nemt kan overføres til det kortlægningsværktøj, som Digitaliseringsstyrelsen har udarbejdet.

Tilbage til IHLP Solutions

Om IHLP Solutions

IHLP Solutions er løsninger designet, udviklet og leveret efter jeres mål og behov. Oplev her, hvad nogle af vores nyeste IHLP Solutions kan gøre for jeres arbejdsprocesser:

Om IHLP

Vil du vide mere om IHLP, finder du vores produktoversigt her: