IHLP Estate priser

Klar til at huse serviceopgaverne
på jeres ejendomme og installationer.

Priser

Økonomisk er IHLP Estate også til at overskue.

Etableringsomkostningerne er små, og så betaler I et mindre månedligt beløb pr. bruger, der skal levere service gennem løsningen.

Vi afregner kun for brugere, der kan behandle sager gennem IHLP Estate, og der er ingen omkostninger for slutbrugere, der skal kunne rekvirere serviceydelser gennem løsningen. Så det giver jer de bedste betingelser for, at invitere jeres medarbejdere, kunder og borgere til at rekvirere serviceydelser gennem jeres IHLP Estate løsning.

IHLP Estate fås som følgende pakker:

IHLP Estate
Opgavestyring

IHLP Estate
Opgave- og inventarstyring

DKK 265,-
pr. bruger/måned

v. årlig fakturering

DKK 375,-
pr. bruger/måned

v. årlig fakturering

DKK 395,-
pr. bruger/måned
v. månedlig fakturering

DKK 485,-
pr. bruger/måned
v. månedlig fakturering

Etableringsydelse i alt
DKK 27.500,-
til installation og undervisning

Etableringsydelse i alt
DKK 38.500,-
til installation og undervisning

Giver brugeren mulighed for at behandle opgaver via deres browser og mobile enheder (iPhone og iPad - og senere også enheder med Android).

Pakken indeholder: IHLP Service Desk, IHLP Incident og app'en IHLP Move - samt integration til mail og til Microsoft AD (så I automatisk får jeres brugere over i IHLP).

Pakken indeholder: IHLP Service Desk, IHLP Incident og app'en IHLP Move - samt integration til mail og til Microsoft AD (så I automatisk får jeres brugere over i IHLP) og desuden IHLP CMDB til inventarstyring.

Jeres løsning kører hos jer selv eller hos os som Private Cloud (mod mindre tillægsydelse).

Aftalen giver adgang til telefonsupport og en årlig opgradering (ved minimum 10 brugere). Ved færre brugere afregnes tid til opgradering særskilt (DKK 6.500 pr. opgradering).

Du kan sagtens anvende et miks af ovenstående pakker fordelt på jeres brugere. Og du kan ændre rollerne undervejs efter aftale med iSpoc. Ved flere end 25 brugere, yder iSpoc en kvantumrabat på ovenstående priser. Kontakt iSpoc for yderligere oplysninger.

Alle priser er oplyst i danske kroner ekskl. moms.

Tilbage til IHLP Estate