Analytics

IHLP Analytics

IHLP Analytics er en komplet og overskuelig rapporteringsløsning, som består af dynamiske Dashboards og detaljerede rapporter.

Dashboards-delen giver øjebliksbilleder af forskellige KPI’er, så serviceteamet har nogle anvendelige indikatorer, som viser belastningen af Service Desken, efterlevelse af servicemål m.m. Visningerne administreres inde fra IHLP, og kan indstilles så KPI’erne er målrettet de forskellige teams.

Rapportdelen viser komplette rapporter inden for Service Desken, ligesom den viser KPI’er fra Incident, Problem og Change Management processerne, hvis disse dele af IHLP er i anvendelse. Rapportdelen benytter Microsoft Reporting Services, og leveres i IHLP med præudfyldte rapporter, som man nemt kan redigere indholdet i, og eksportere i forskellige formater.

Har man selv kompetencer inden for Microsoft Reporting Services kan disse selv udarbejde flere rapporter, som gøres tilgængelige via IHLP. Derudover er der mulighed for at bestille yderligere rapporter og Dashboard-visninger via IHLP-biblioteket, som er tilgængeligt for alle iSpoc’s kunder.

Tilbage til IHLP Automation

Support Assessment