IHLP Move til CSR

CSR

Giv jeres CSR-medarbejdere de bedste muligheder for at dokumentere de forhold, de oplever gennem tekst og billeder når de er rundt, hvor det sker. Få prioriteret indsatsen gennem den effektive sagsstyring i IHLP – og synliggør resultaterne med de fleksible rapportmuligheder i IHLP.

Med IHLP Move kan du etablere en helhedsløsning til alle jeres CSR-aktiviteter - og omsætte jeres CSR-planer til konkrete indsatsområder, som giver jer målbare resultater: Fra jeres planlægningsorienterede aktiviteter i organisationen til løbende kontrolaktiviteter hos jeres interessenter, og evaluering af aktiviteterne i jeres eget regi. 

IHLP Move giver jeres CSR-program en god værktøjsunderstøttelse og sikrer, at jeres aktiviteter forankres i jeres team med den nødvendige gennemsigtighed. IHLP Move kan tilpasses de forskellige organisationer, der anvender løsningen, så særlige branchekrav til jeres CSR-aktiviteter også kan imødekommes.

 

Tilbage til IHLP Move

Universel app til services

IHLP Move er tænkt til alle typer service, der håndteres ude blandt brugerne. Eksempler på områder, du kan optimere med IHLP Move:

Hent IHLP Move i App Store og på Google Play.