Brugeradministration

Search form

Brugeradministration

Med Brugeradministration i IHLP opnår I en effektiv håndtering af jeres brugere.

Forestil jer en situation, hvor alle organisationens aktiviteter omkring aktivering, vedligeholdelse og de-aktivering af jeres brugere kunne ske fra jeres Service Desk. Og i en form, hvor de forskellige del-aktiviteter i organisationen håndteres i samme flow og hvor det slår igennem i jeres Active Directory.

Vi har gjort det muligt med Brugeradministration-løsningen til IHLP, at håndtere langt de fleste af organisationens brugeradministrative aktiviteter fra en og samme løsning.

Løsningen kan anvendes uanset om man har AD, et lønsystem eller et IDM-værktøj som det centrale rettighedsstyrende-værktøj i organisationen.  

Og så er løsningen både enkel og effektiv i brug.

Synlige forbedringer

Med løsningen opnår I synlige forbedringer af jeres brugeradministration i form af:

  • Løsningen fungerer uanset om jeres centrale rettighedsstyrende løsning er baseret på jeres AD, lønsystem eller et IDM-værktøj.
  • Ved at håndtere brugeradministration i IHLP, har rekvirenten ét sted at gå hen, når nye kollegaer skal tiltræde og når kollegaer stopper.
  • Med IHLP som front-end, kan I også understøtte processer som ikke er omfattet af jeres aktiviteter i jeres AD eller IDM-værktøj (så som etablering af fysisk arbejdsplads og udlevering af nøgle, m.m.). Sager til andre afdelinger vil således være både dokumenteret og værktøjsunderstøttet.
  • Med Templates er det muligt at tilpasse processerne, hvis nye behov opstår.
  • Fordeling af sager mellem afdelingerne sker automatisk.
  • Dokumentationen af jeres brugeradministrative arbejdsgange optimeres.
  • I får elimineret sårbarheder, når der bliver overblik over relaterede sager og status på disse.

Tilbage til IHLP Solutions

Om IHLP Solutions

IHLP Solutions er løsninger designet, udviklet og leveret efter jeres mål og behov. Oplev her, hvad nogle af vores nyeste IHLP Solutions kan gøre for jeres arbejdsprocesser:

Om IHLP

Vil du vide mere om IHLP, finder du vores produktoversigt her: