ServiceMind

ServiceMind

Et aktivt brugerforum, hvor vi udveksler ideer og erfaringer

ServiceMind er iSpoc's aktive brugerforum, hvor brugere og udviklere sætter hinanden i stævne - og hvor gode ideer opstår. 

Formålet med ServiceMind er at involvere IHLP brugerne i udviklingen af vores softwareprodukter. Gennem ServiceMind får I samtidig mulighed for at trække på hinandens erfaringer, udveksle ideer og foreslå udvikling af nye produkter. 

Vi inviterer løbende til IHLP Symposier og IHLP Erfamøder, hvor I kan påvirke vores udviklingsproces, udveksle erfaringer og etablere mindre netværk i netværket.

Årlige IHLP symposier

På det årlige IHLP Symposium, mødes IHLP brugere under forskellige temaer. Her kan du hente inspiration fra iSpoc's egne medarbejdere og fra forskellige gæstetalere. Vi har gennem årene bl.a. haft indlæg fra en af Danmarks skarpeste kokke, fra en tidligere F16-testpilot, fra en medforfatter på ITIL, fra en af de Change-ansvarlige i Novo og fra andre spændende personligheder.

IHLP Symposium '18

Torsdag den 31. maj ruller vi den grønne løber ud og åbner dørene for dig til IHLP Symposium i Toldboden ved Københavns havnekaj.

Dagen igennem har vi fokus på alt det, som flytter serviceaktiviteterne og styrker jeres processer. Og så er dagen officiel releasedag for vores nye IHLP Move, som alle organisationer med IHLP 4.9 får adgang til at benytte.

Rammerne for IHLP Symposium ’18 er Københavns Toldbod, også bare kaldet Toldboden, beliggende i Nordre Toldbod mellem Kastellet og Amalienborg.

Find programmet for IHLP Symposium '18 her. 

Tilbage til Om iSpoc

Mere om iSpoc

Vil du vide mere om iSpoc, finder du nedenfor aktuelle nyheder og aktiviteter. Du kan også læse vores historie - og du finder information om iSpoc som arbejdsplads: