Nyheder

Nyheder

Nyt fra iSpoc's verden.

IT Service Management 2017

26.09.2017

Vi glæder os til at deltage på IT Service Management 2017 d. 25. og 26. oktober. På konferencen vil vi have mange gode eksempler med på anvendelsesmulighederne i IHLP.

 

MDT Group vælger IHLP

26.09.2017

iSpoc og MDT Group har indgået aftale om IHLP.

Aftalen betyder at MDT Group fremover anvender IHLP som Customer Service løsning til håndtering af kunde- og partneraktiviteter.

MDT Group arbejder for at optimere organisationers printløsninger og selskabets løsninger anvendes over hele verden.

IHLP er også Customer Service løsning hos andre organisationer som fx; Formpipe, Schultz og Xerox.

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen vælger IHLP

16.05.2017

iSpoc har netop indgået aftale med Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, som fremover benytter IHLP som central serviceplatform.

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen er en styrelse under Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med ansvar og opgaver på tværs af transportformerne jernbane, vej og luftfart. Styrelsen sætter også rammerne for dansk byggeri og fremtidens bygninger og har myndighedsansvaret for ældreboliger, almene boliger, studie- og ungdomsboliger, friplejeboliger, privat udlejning og byfornyelse.

En lang række centrale og decentrale myndigheder anvender i dag IHLP som dynamisk serviceplatform på tværs af områder som; It, HR, økonomi og ejendomsservice.

Schultz vælger IHLP

28.04.2017

iSpoc har indgået aftale med Schultz, som står bag flere af Danmarks stærkeste digitale værktøjer. Aftalen med iSpoc betyder at Schultz fremover benytter IHLP som central servicedesk.

Schultz har i dag mere end 600.000 unikke brugere af deres løsninger til sagsbehandling, faglig vejledning, informationssøgning, opdatering, besvarelse af spørgsmål og beslutningsstøtte.

Om valget af IHLP, udtaler supportchef Betina Schandorph Korterup fra Schultz; ”IHLP giver os en god forretningsunderstøttelse – som sikrer, at vi gennem integration kan genbruge data på tværs af vores support- og udviklingsteams og samtidigt sikre en effektiv og korrekt sagsbehandling.”

Sider

Mere om iSpoc

Vil du vide mere om iSpoc, finder du nedenfor aktuelle nyheder og aktiviteter. Du kan også læse vores historie - og du finder information om iSpoc som arbejdsplads: