Nyheder

Nyheder

Nyt fra iSpoc's verden.

Udvidelse af ejerkredsen

06.12.2017

2017 blev to til tre, da Lennart Fuglsang Pedersen og Casper Bøgeholdt Andersen udvidede iSpoc ejerkredsen med Marianne Bach, som har været en del af teamet siden 2012.

Marianne har en baggrund som konsulent for bl.a. Novo og Electrolux i Kina, er revisor af uddannelse – og har et enormt fokus på processer; både de it-orienterede, men også de forretningsdrevne i almindelighed.

 

IT Service Management 2017

26.09.2017

Vi glæder os til at deltage på IT Service Management 2017 d. 25. og 26. oktober. På konferencen vil vi have mange gode eksempler med på anvendelsesmulighederne i IHLP.

 

MDT Group vælger IHLP

26.09.2017

iSpoc og MDT Group har indgået aftale om IHLP.

Aftalen betyder at MDT Group fremover anvender IHLP som Customer Service løsning til håndtering af kunde- og partneraktiviteter.

MDT Group arbejder for at optimere organisationers printløsninger og selskabets løsninger anvendes over hele verden.

IHLP er også Customer Service løsning hos andre organisationer som fx; Formpipe, Schultz og Xerox.

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen vælger IHLP

16.05.2017

iSpoc har netop indgået aftale med Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, som fremover benytter IHLP som central serviceplatform.

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen er en styrelse under Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med ansvar og opgaver på tværs af transportformerne jernbane, vej og luftfart. Styrelsen sætter også rammerne for dansk byggeri og fremtidens bygninger og har myndighedsansvaret for ældreboliger, almene boliger, studie- og ungdomsboliger, friplejeboliger, privat udlejning og byfornyelse.

En lang række centrale og decentrale myndigheder anvender i dag IHLP som dynamisk serviceplatform på tværs af områder som; It, HR, økonomi og ejendomsservice.

Sider

Mere om iSpoc

Vil du vide mere om iSpoc, finder du nedenfor aktuelle nyheder og aktiviteter. Du kan også læse vores historie - og du finder information om iSpoc som arbejdsplads: