Nyheder

Nyheder

Nyt fra iSpoc's verden.

Bygningsstyrelsen vælger IHLP

22.05.2018

Flere og flere myndigheder vælger IHLP som service management værktøj. Denne gang har Bygningsstyrelsen valgt IHLP, som skal huse styrelsens lokale serviceaktiviteter og med integration til Statens IT for at give et optimalt flow i de daglige sager.

Andre myndigheder som anvender IHLP tæller bl.a. Udlændinge- og Integrationsministeriet, Folkekirkens IT, Udlændingestyrelsen, Danmarks Statistik, Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, Tinglysningsretten, samt en række af landets kommuner herunder dele af Københavns Kommune.

Udvidelse af ejerkredsen

06.12.2017

2017 blev to til tre, da Lennart Fuglsang Pedersen og Casper Bøgeholdt Andersen udvidede iSpoc ejerkredsen med Marianne Bach, som har været en del af teamet siden 2012.

Marianne har en baggrund som konsulent for bl.a. Novo og Electrolux i Kina, er revisor af uddannelse – og har et enormt fokus på processer; både de it-orienterede, men også de forretningsdrevne i almindelighed.

 

IHLP Symposium '18

26.09.2017

Torsdag den 31. maj ruller vi den grønne løber ud og åbner dørene til IHLP Symposium i Toldboden ved Københavns havnekaj.

Find programmet her.

 

MDT Group vælger IHLP

26.09.2017

iSpoc og MDT Group har indgået aftale om IHLP.

Aftalen betyder at MDT Group fremover anvender IHLP som Customer Service løsning til håndtering af kunde- og partneraktiviteter.

MDT Group arbejder for at optimere organisationers printløsninger og selskabets løsninger anvendes over hele verden.

IHLP er også Customer Service løsning hos andre organisationer som fx; Formpipe, Schultz og Xerox.

Sider

Mere om iSpoc

Vil du vide mere om iSpoc, finder du nedenfor aktuelle nyheder og aktiviteter. Du kan også læse vores historie - og du finder information om iSpoc som arbejdsplads: