Nyheder

Nyheder

Nyt fra iSpoc's verden.

Ny IHLP Move

01.08.2018

Den nye version af vores serviceapp IHLP Move giver fuld handlefrihed til jeres onsite service- og supportaktiviteter. 

Med IHLP Move kan du nemt bestille og håndtere tjenester, rapportere hændelser og betjene jeres serviceopgaver, når du er på farten. Derudover giver IHLP Move dig viden om jeres brugere og det udstyr, I servicerer, mens du er rundt. Du kan fotodokumentere med IHLP Move – og undgår manuelle indtastninger, når du autoudfylder med QuickForms i IHLP Move. Både jeres rekvirenter og jer, som leverer support har glæde af den nye IHLP Move. Og det er uanset om I anvender iPhone og iPad eller Android enheder. Så kig forbi Apple App Store eller Google Play og hent din IHLP Move serviceapp, som er klar til brug, når I anvender IHLP 4.9.

          

O.J. Electronics vælger IHLP

01.08.2018

I forsommeren indgik iSpoc aftale med O.J. Electronics om IHLP.

O.J. Electronics skal anvende IHLP til at håndtere selskabets globale serviceaktiviteter.

Andre virksomheder som anvender IHLP til internationale service- og supportaktiviteter tæller bl.a. Royal Unibrew, NLMK Dansteel og Palsgaard.

Bygningsstyrelsen vælger IHLP

22.05.2018

Flere og flere myndigheder vælger IHLP som service management værktøj. Denne gang har Bygningsstyrelsen valgt IHLP, som skal huse styrelsens lokale serviceaktiviteter og med integration til Statens IT for at give et optimalt flow i de daglige sager.

Andre myndigheder som anvender IHLP tæller bl.a. Udlændinge- og Integrationsministeriet, Folkekirkens IT, Udlændingestyrelsen, Danmarks Statistik, Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, Tinglysningsretten, samt en række af landets kommuner herunder dele af Københavns Kommune.

Udvidelse af ejerkredsen

06.12.2017

2017 blev to til tre, da Lennart Fuglsang Pedersen og Casper Bøgeholdt Andersen udvidede iSpoc ejerkredsen med Marianne Bach, som har været en del af teamet siden 2012.

Marianne har en baggrund som konsulent for bl.a. Novo og Electrolux i Kina, er revisor af uddannelse – og har et enormt fokus på processer; både de it-orienterede, men også de forretningsdrevne i almindelighed.

 

Sider

Mere om iSpoc

Vil du vide mere om iSpoc, finder du nedenfor aktuelle nyheder og aktiviteter. Du kan også læse vores historie - og du finder information om iSpoc som arbejdsplads: