Formpipe

"Vi har effektiviseret vores
supportfunktion væsentligt ..."

Formpipe

Effektiv service hos markedsledende leverandør

Formpipe Software er blandt markedslederne inden for digitalisering i den offentlige sektor. Som leverandør af forretningskritiske systemer mødes Formpipe ofte af høje krav til svartider og dokumentation i samarbejdet med kunderne. Det skal være nemt for Formpipe's kunder at rekvirere servicen, når tingene brænder på, og samtidigt nemt for medarbejderen at prioritere sine opgaver korrekt i forhold til de kontraktuelle forpligtigelser, der følger med, når support er et forretningsområde. Det var nogle af de udfordringer der skulle løses og værktøjsunderstøttes med løsningerne fra iSpoc.

I dag har Formpipe Software en løsning, der giver et fuldstændigt overblik over selskabets kundevendte serviceaktiviteter fra sagerne startes af kunderne, til de behandles, henholdsvis overdrages – også via integration til udviklingsafdelingerne, og afsluttes. En løsning der understøtter korrekt prioritering på trods af forskellige kontrakter og forpligtigelser, understøtter selskabets workflow og som giver en ledelsesmæssig gennemsigtighed på kunde, aftale og sagsniveau.

Betina Korterup i Formpipe udtaler "Det er min vurdering, at vi har effektiviseret vores supportfunktion væsentligt i forhold til tidligere anvendte løsninger og øvrige tilbudte løsninger, med implementeringen af IHLP fra iSpoc. Vigtigere endnu giver løsningen fra iSpoc os en komplet styring af vores kontraktuelle forpligtelser og aktiviteter som ingen andre kan tilbyde – i tæt samarbejde mellem iSpoc og Formpipe, er det blevet til en fleksibel løsning vi forventer kan understøtte de behov og krav til support- og leveranceaktiviteter Formpipe kan og vil møde i lang tid endnu”.

Tilbage til Kunder

Udvalgte kundeprojekter

Læs her om nogle af de organisationer, som har opnået succesfulde resultater med iSpoc's løsninger: